Kun kuulin, että kisa siirtyy kohdallani vuoden eteenpäin, oli se kova kolaus motivaatiolleni. Treeniohjelmani keskeytyi, koska en nähnyt mitään järkeä jatkaa sitä, kun kisaa ei tullutkaan. Pidin muutaman viikon taukoa treenaamisesta ja pohdin, että mikä olisi minulle sopiva tapa ylläpitää motivaatiota.

Mietin, että jos saisin tehtyä ennen Lahden kisaa jonkun pienemmän kisan, mutta nekin näyttävät olevan melko pitkälle joko peruutettuja tai siirrettyjä. Ajattelin ottaa rauhallisesti ja jatkaa peruslenkkejäni, eli siis noin 5-7km vaunulenkkejä päivittäin.

Uimahalli oli täällä 84 pv kiinni, joten aloitin uimatreenejä meidän lähijoessa. Se on ihan mahtavaa! Virtaus on juuri oikea minulle ja on ihan mahtava päästä ihan treenaamaan esimerkiksi, kun tyttö on päiväunilla. Nyt olen käynyt vasta kerran uimahallissa treenaamassa ja uin noin 600m/15min.

Pyöräilyyn pitäisi selkeästi panostaa. Täällä on huikeita pyöräilymahdollisuuksia, mutta en ole vielä uskaltautunut lähtemään kauas. Johtunee siitä, että en ole vielä lähtenyt lapsemme luota mihinkään ”omiin menoihin”. Uskon, että lähteminen pikkuhiljaa helpottuu, kun tyttäremme kasvaa. Tuo pyöräilemään lähteminen onkin minulle nyt seuraava juttu, johon panostan.

Ihan hyvillä mielellä kisaa odotan. Kunpa pääsisin viimeinkin sen tekemään!