Vuonna 2016 juoksin puolimaratonin. Ajatuksissani oli treenata siihen kunnolla, mutta lopulta treenit taisivat jäädä yhden käden sormin laskettaviksi. Aikani oli 2.20. Olin tosi tyytyväinen, koska tavoitteeni oli päästä maaliin. Tuo treenin puute jäi vaan vaivaamaan ja siksi ajattelin parantaa sitä tuota tulevaa triathlonia varten.

Treenisuunnitelmassani on ollut vasta muutama rankka juoksutreeni. Muuten juoksuosuus on ollut erittäin helppoa, esimerkiksi pyöräilyn jälkeinen palauttava 15min juoksu. Olen myös juossut muutamia pitkiä, kevyitä juoksuja. Maasto on usein ollut asfalttia, sillä juoksurattaiden kanssa pääsee siinä niin hyvin eteenpäin.

Olemme saaneet ystäviltämme lainalle nämä juoksurattaat ja ne ovat kyllä todella kätevät! Vauva nukkuu hyvin päiväunet ja äiti pääsee samalla treenaamaan.

Lenkkarit olen ostanut tuota puolimaratonia varten Berliinistä. Kävin juoksutestissä ja ostin sen mukaan minulle sopivat kengät. Nuo ovat olleet kyllä todella hyvät! Nyt täytyy kuitenkin hankkia uudet, sillä olen juossut nuo puhki. Huomaan myös nyt kun olen alkanut enemmän treenaamaan, että oikea polveni kipeytyy oudosti. En ole varma, että johtuuko se pyöräilystä vai juoksusta. Täytyy selvittää.🤔

Ehdin jo iloita meidän sairaskierteen loppumista, kunnes viime viikolla vauvamme sai RS-viruksen. Meillä oli vähäunisia öitä ja päivisinkin hän halusi olla vain sylissä. Pidin lepopäiviä vähän liikaakin, mutta priorisoin vauvan tarpeet treenin edelle. Nyt onneksi hän on parantunut ja meidän arki taas normaalia.

Tänään olisi vuorossa tunti juoksua. Ja täällä on lumimyrsky tulossa. Katsotaan pääsenkö kuinka pitkälle.🥶

Mukavaa loppuviikkoa!