Tällä viikolla olen kyllä urheillut! Siitä ei voi kuin kiittää suunnitelmaa, jonka sain vihdoin tehtyä viime viikolla. Nyt on torstai ja olen tällä viikolla tehnyt jo neljä treeniä! Huomenna olisi lepopäivä, vauva on koko päivän kotona ja ajattelin, että menisimme yhdessä uimaan. Hän rakastaa uimista.

Viikonlopun olen töissä ja sunnuntaina meidät on kutsuttu Raclette-illalliselle. Olin suunnitellut sunnuntaille vielä pyöräilyn 30min ja juoksun 15min. Siirrän ne maanantaille, kun tiedän, että työpäivän jälkeen vauvamme kaipaa aina enemmän sylissä olemista. Joten priorisoin sen tärkeämmäksi.

Tämän viikon treenit ovat sujuneet pääasiassa hyvin. Minulla on tänään hieman alaselkä kipeä. Harmittaa, että en päässytkään Suomessa ollessani käymään äitiysfysioterapeutilla. En tiedä pitäisikö minun etsiä täältä hyvä fysioterapeutti vai osallistua raskauden jälkeiseen palautumiseen painottuneeseen kurssiin. Täytyy suunnitella.

Mutta ensi viikkoon:

Maanantai: Pyöräily 30 min + Juoksu 15 min

Tiistai: Uinti 30min

Keskiviikko: Juoksu 30 min

Torstai: Töitä + Lepo

Perjantai: Töitä + Lepo

Lauantai: Pyöräily 45min

Sunnuntai: Uinti 30min + Juoksu 20min

Olin ajatellut ensin, että pidän jouluna lepopäivän ja syön koko päivän suklaata. No, ei se onnistukaan, sillä täällä on 25.pv uimahalli kiinni. Myös kaksi omituista työvuoroa häiritsevät suunnitelman tekemistä ja päätin laittaa molemmille päiville ”lepo” päivän, vaikka varmaankin niissä tulee noin 9km kävelyä. Eli ei nyt ehkä ihan sitä, mitä lepopäivä tarkoittaa.