Olen uinut nyt kokonaiset kaksi kertaa uimahallissa 2km. Ensimmäisen kerran aikaa meni 1t 10min ja tänään, toisen kerran, 62min! Olen molemmilla kerroilla uinut pullarin kanssa, sillä ilman sitä tekniikkani pettää, enkä saa oikein hengitettyä. Pullarin kanssa saan hengitettyä molemmilta puolilta. Tuo on jo jonkinnäköinen saavutus minulle, sillä muutama viikko sitten en saanut vasemmalta puolelta hengitettyä ollenkaan.

Keskivartaloa pitäisi treenata jotenkin, että saisin pidettyä sen uinnissa kasassa. Kuitenkin olen saanut varoitteluja siitä, että ei saa treenata väärin/liikaa, sillä raskauden ja synnytyksen jälkeen keskivartalo kokee niin ison shokin, että palautuminen normaaliksi vaatii kärsivällistä ja kevyttä treeniä. Olen yrittänyt kuunnella itseäni ja antaa aikaa palautua. Tyttäremme on syntynyt 8kk sitten ja sen jälkeen en ole treenannut kuin vasta uintia ja tehnyt pitkiä kävelylenkkejä. Kaksi kertaa olen käynyt juoksemassa. Pyöräillyt en ole kuin vasta jopolla töihin ja kotiin.

Ilmeisesti kuitenkin myös imettäminen tekee jotain lantionpohjalihaksille ja sitä kautta koko vatsan seudulle, siksi olisi kuulemma hyvä tarkastuttaa tilanne äitiysfysioterapeutilla. Varasin itselleni ajan marraskuun lopulle. Odotan innolla, että minkälaisia uutisia silloin kuulen.

Kuva Havaijilta 2018. RV 23.