Löysin sen vihdoin! Siis uuden pyörän. Olin jo ajatellut, että pyöräilen puolikkaan Ironmanin Jopolla.

Uusi pyörä löytyi silloin, kun vähiten sitä odotin. Olimme paikallisilla markkinoilla. Kylän kaupoissa oli erilaisia tarjouksia markkinoihin liittyen ja paikallisessa pyöräkaupassa sattui olemaan vielä yksi kyseinen pyörä ja -50% tarjouksessa! En ollut ajatellut koskaan ostavani sinimustaa pyörää, mutta koska pyörä oli niin hyvä ajaa ja tarjous houkutteleva, ei värikään enää haitannut.
Ennen ensimmäistä ajoa, pyörä ehti seisoa muutaman viikon meidän olohuoneessa ihmeteltävänä. Liikkeessä siihen asennettiin valmiiksi lukkopolkimet. Olen nähnyt niistä aikaisemmin jo painajaisia. Painajaisissa olen ajanut vuorta alas ja kun pitäisi pysähtyä, en saa jalkojani irti. Pelko mielessä lähdin kokeilemaan. Ja miten kävi? En saanut pyörää edes liikkeelle, ennen kuin jo kaaduin. Polvi auki ja pyörä ei ole liikahtanut senttiäkään. Hyvä minä. Tästä on hyvä lähteä treenaamaan.🤦🏼‍♀️

Mietin, että josko vaihtaisin tutut Jopon polkimet ja saisin näin vähän edes treenattua ulkona ennen lumen tuloa…