Moi taas! Kaikenlaista on tapahtunut täällä ja siksi kirjoittaminen on jäänyt kokonaan. Olimme pitkään lomalla Suomessa ja urheilullisesti siitä jäi käteen hyvä uimaopetus Kuortaneella. Siellä olimme mieheni kanssa ensimmäistä kertaa kahdestaan vauvan syntymän jälkeen. Oli erittäin outoa olla puolitoista tuntia erossa vauvasta. Uimaopetuksessa huomasin miten paljon raskausaika ja synnytys ovat tehneet keholleni. Välillä keskivartalon hallinta oli vaikeaa ja jalat laskivat alaspäin, joka tietysti vaikutti paljon uintitekniikkaan. Hengityksen kanssa minulla oli myös ongelmia. Teen sisäänhengityksen vain oikealta puolelta ja tavoitteenani olisi oppia hengittämään molemmilta puolilta. Saimme opettajalta erittäin hyviä ohjeita ja niiden avulla on nyt mukava lähteä treenaamaan.

Suomesta kotiin palattuamme alkoi armoton pakkaaminen. Elämäni aikana olen muuttanut monta kertaa ja voin sanoa, että muuttaminen pienen vauvan kanssa oli kyllä haastavin muutto tähän saakka. Olin kuitenkin tyytyväinen, että vauva ei vielä kiipeillyt muuttolaatikoiden päällä. No muutamien mutkien kautta saimme tavaramme uuteen kotiin. Iso kiitos siitä kuului Suomesta apuun rientäneille auttajille! Nykyään asumme ihan järven vieressä ja se on todella mahtavaa. Olemme pitkään mieheni kanssa haaveilleet tällaisesta paikasta ja vihdoin saimme tämän haaveen toteutettua!

Nykyinen asuinpaikka mahdollistaa todella hyvin uimatreenit. Olen menneen viikon aikana käynyt muutamaan otteeseen aamuvarhaisella uimassa. Järvi on niin rauhallinen ja uinnin jälkeen fiilis on ollut mitä parhain. Minulla on Sailfishin Attack -märkäpuku ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Olimme vuosi sitten mieheni kanssa testaamassa erilaisia pukuja. Olin yllättynyt kuinka suuria eroja eri puvuissa on. Jossain puvuissa esimerkiksi en saanut käsiä liikuteltua kunnolla, vaikka muuten puvun piti olla oikean kokoinen. Suosittelen testaamaan ennen ostamista eri vaihtoehtoja!

Suomen valoisat kesäyöt tekivät meidän hyvin nukkuneesta vauvasta yöheräilijän ja nyt olemme taas löytämässä oikeaa rytmiä. Se säästää kyllä paljon energiaa, että ei tarvitse herätä seitsemää kertaa yössä. Jaksaa lähteä aamuisin uimaan. 🙂

Mukavaa viikonloppua!